Monday, September 17, 2012

Cuti Cuti Cuti! + Busy Day

Wakakka..baru tau xda entry dlm post aku ni under tajuk Cuti Cuti Cuti! ni la akibatnya bila malas on laptop dan cuba pos tru hp yang tak berapa nak canggih. Haha. Yea, semalam dan hari Ahad adalah hari cuti . Pasal, Ahad, aku mmg OFFDay. then Isnin  tu mmg public holiday pun. So aktiviti yang dijalankan xlah sgt byk. Just untuk menghilangkan keboringan diri yang sedang membadai dan melanda jiwa. Apalah yang boleh dibuat dgn cuti tu. bukannya ada member untuk diajak mencuci mata. So duduk rumah ja la. Menghabiskan masa yang sangat berkualiti dengan TIDUR, main game dekat FB , basuh kain, mandi dan makan.

Kenapa main game? Memang la. Nak wat mcm mana. Memang aku ni kaki game. Dari dulu sampai sekarang Game memang jadi sahabat baik aku. Satu lagi, Gitar pun kekasih hati aku paling ku syg. Sebab, dengan bunyi dia yg smooth tu, fikiran jadi sangat tenang. ! huhu.

Hari Ini, kat office sibuk. Setup itu ini, turun naik bawak CPU, printer and segala cable untuk setup POS Counter dkt bwh, (x siap lagi.Esok Sambung.Hihihi) Bos kata nak bukak Pos Counter baru. Kat bwh. Utk elakkan kejadian curi mencuri yg semakin hangat berlaku dkt supermarket² besar. Bolehlah mrka standby bila ada sindiket curi masuk.Aku, x leh wat apa la. duduk jak la dpn komputer. haha. Aku tolong jaga Asset komputer kompeni pun jadi la.

Dah membebel pjg lebar ni rasa penat la pula. Hidung pun tersumbat.Rasa nak demam. Selesema. Nasib baik ada Ubat. Okeh la. I off now. Byeeee

No comments:

Post a Comment

Loading...